Ексклюзивний продукт «Олія фундука», нефільтрована, нерафінована, холодного пресування.
Виробництво здійснюється відповідно до спеціально розроблених ТУ У 10.4-2186912074-001: 2017 «Олія лісового горіха (фундука)». Віджим олії здійснюється дерев’яними пресами без контакту олії з металом, що забезпечує збереження усіх її корисних властивостей.
Олія використовується для ароматизації салатів, соусів, макаронних виробів, м’яса і особливо риби. Відмінно підходить для випікання тортів, млинців і печива, варіння, тушкування і смаження, що дозволяється високою температурою димлення (221°C).
Олія фундука – джерело здоров’я та довголіття:
- поліпшує протизапальні, регенеруючі властивості шкіри;
- сприяє роботі кишечника, виводить токсини та інші шкідливі речовини;
- знижує рівень холестерину в крові та очищає судини;
- попереджує серцево-судинні захворювання;
- забезпечує вітамінний та мінеральний баланс в організмі.